KRYEFAQJA » Tag Archives: e magjishme

Tag Archives: e magjishme

Karnavalet e Venecias

Venecia është e magjishme për t’u vizituar çdo ditë të vitit, por në periudhën e Karnavaleve shkëlqen akoma më shumë, pasi gjithë populli i vendit pritës historikisht e ka ndjerë dhe e ka festuar këtë periudhë të vitit. Që pa dyshim është një nga takimet më të rëndësishme të qytetit …

Më shumë