KRYEFAQJA » Tag Archives: edmond celiku

Tag Archives: edmond celiku

QSUT, infeksionet spitalore drejt minimizimit

QSUT, infeksionet spitalore drejt minimizimit

Pas shumë vitesh pune, kirurgët e shërbimit të kirurgjisë së përgjithshme në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” , po gjinden përpara një befasie të këndshme profesionale. Një jave nga fillimi i përdorimit të veshjeve me një përdorim dhe instrumentave kirurgjikale të profilizuar sipas llojit të ndërhyrjes, rastet e infektimit tek …

Më shumë