KRYEFAQJA » Tag Archives: edmond

Tag Archives: edmond

Panariti: Së shpejti do të rinisë therrja dhe tregëtimi i mishit të gjedhëve

Panariti: Amnisti dhe masa lehetësuesve për fermerët debitorë ndjaj AZHBR

Ministri i Bujqësisë dhe ushqimit Edmond Panariti njoftoi se brenda pak ditësh do të rinisë therrja dhe tregëtimi i mishit të gjedhëve, pas një periudhe ndëprerjeje për shkak të shfaqjes së sëmundjes së dermatozës nodulare. Deklaratën e tij zoti Panariti e bëri nga Fieri ku po inspektonte proçesin e vaksinimit. …

Më shumë