KRYEFAQJA » Tag Archives: Eduard Krieg

Tag Archives: Eduard Krieg

Krieg në duart e Kabos

Krieg në duart e Kabos

Meloditë e një prej romantikëve më autentikë të muzikës botërore, kompozitori norvegjes Eduard Krieg, kanë mbërritur në Shqipëri nga duart e pianistit virtuoz Zamir Kabo. Pianistit shqiptar që jeton në Salsburg në qytetin e Moxartit, thotë se për zbërthimin e muzikës së Krieg ka punuar një muaj dhe synon t’i japi një …

Më shumë