KRYEFAQJA » Tag Archives: Eglantina Gjermeni

Tag Archives: Eglantina Gjermeni

Shqipëria dhe Kosova bashkëpunojnë në fushën e planifikimit të territorit

Shqipëria dhe Kosova bashkëpunojnë në fushën e planifikimit të territorit

Shqipëria dhe Kosova do të intensifikojnë bashkëpunimin me produkte konkrete në fushën e planifikimit të territorit, në nivel kombëtar e vendor, strehimit, legalizimit dhe standardeve urbane. Këtë qëndrim kanë ndarë Ministrja e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni dhe homologu nga Republika e Kosovës Ferat Shala, gjatë takimit sot në Tiranë. Ministrat …

Më shumë

Gjermeni: ALUIZNI për procedurat e legalizimit të ndërtesave me shtesa

aluzini, elbasan, eglantina gjermeni

Ministrja e Zhvillimit Urban Gjermeni, shoqëruar nga deputetja e zonës Kushi, kryebashkiaku i qytetit të Elbasanit, Qazim Sejdini, si dhe Drejtori i ALIUZNI-t të qytetit të Elbasanit, Maringlen Disha, zhvilluan një takim me banorë që kanë përfituar nga VKM “Për përcaktimin e rregullave të legalizimit të objekteve me leje ndërtimi, …

Më shumë

Dy projekte për zhvillimin ndërkufitar Shqipëri-Kosovë

Shqipëria dhe Kosova do të propozojnë në nivel ministrish financimin e dy projekteve në hapësirën ndërkufitare midis dy vendeve. Ministrja e zhvillimit urban Eglantina Gjermeni bëri të ditur pas shpalljes së fituesve të konkursit “Profesionistët e rinj për zhvillimin ndërkufitar” se financimi për projektet fituese do të paraqitet në mbledhjen …

Më shumë