KRYEFAQJA » Tag Archives: ekonomi lajme

Tag Archives: ekonomi lajme

Fatura e majme e reformës

Nis verifikimi i pasurive i 775 gjyqtarëve dhe prokurorëve

E ndërsa ekonomistët në vend vlerësojnë se reforma në sistemin gjyqësor do të ketë impakt pozitiv në ekonomi, aktualisht ajo që dihet me siguri është fatura e majmë që pritet ti kushtojë buxhetit të shtetit kjo reformë. Televizioni Publik Shqiptar ka arritur të sigurojë përllogaritjet e pagave, pensioneve si dhe …

Më shumë