KRYEFAQJA » Tag Archives: Ekspertiza

Tag Archives: Ekspertiza

Vdekja e Marnikollajt në Greqi, mjeksia ligjore zbardh raportin

Pëllumb Marnikollaj është goditur me mjete të forta deri sa ka gjetur vdekjen. Në këtë konkluzion ka arritur mjeksia ligjore shqiptare pas akt-ekspertimit, apo kqyerjes së trupit të viktimës, një muaj pas vrasjes. Sipas ekspertizës, në trupin e të ndjerit ka thyerje të kockave, të kockave të kofshës dhe shembjes së rëndë …

Më shumë