KRYEFAQJA » Tag Archives: ekstradimin e Haradinajt

Tag Archives: ekstradimin e Haradinajt

Kuburuviç: Serbia këmbëngul për ekstradimin e Haradinajt

Kuburuvic: Serbia këmbëngul për ekstradimin e Haradinaj

Pas përfundimit të Mbledhjes së Qeverisë së Serbisë para gazetarëve janë shfaqur Ministrja e Drejtësisë dhe i ngarkuari i kësaj Qeverie për Kosovën, Gjuriq. Pos pakënaqësisë që këta kanë shprehur ndaj lirimit me kusht të Ramush Haradinajt në të njejtën kohë kanë njoftuar që kanë zgjeruar aktakuzën kundër Haradinajt. Nela …

Më shumë