KRYEFAQJA » Tag Archives: ekstremizimi

Tag Archives: ekstremizimi

Asambleja Parlamentare e Mesdheut shqetësohet për ekstremizimin dhe krizën e refugjatëve

Asambleja Parlamentare e Mesdheut shqetësohet për ekstremizimin dhe krizën e refugjatëve

Asambleja Parlamentare e Mesdheut, sesioni i 10-të i së cilës nisi të enjten në Tiranë, u dominua nga shqetësimi për rritjen e ekstremizi dhe krizën e refugjatëve. “Eksodi i qindra mijëra njerëzve nuk ndalet as nga kushtet atmosferike” tha kryeministri Edi Rama. “Të dhënat e organizatës së emigracionit, vetëm në …

Më shumë