KRYEFAQJA » Tag Archives: elektriçist apo mekanik

Tag Archives: elektriçist apo mekanik

Shkollat profesionale kanë hapur sot dyert për nxënësit e Shkollave 9 -vjeçare dhe prindërit e tyre

Shkollat profesionale kanë hapur sot dyert për nxënësit e Shkollave 9 -vjeçare dhe prindërit e tyre . Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë Blendi Klosi tha se në këtë mënyrë i japim shansin fëmijëve të zgjedhin drejtimin e mëtejshëm të shkollimit. Ju u shpreh Ministri Klosi nxënësve të shkollave 9 …

Më shumë