KRYEFAQJA » Tag Archives: eleminojë

Tag Archives: eleminojë

Trump: “Nëse do të zgjidhem president do të eliminoj 70 % të rregullave federale”

Kandidati presidencial republikan, Donald Trump, ka thënë se mund të eleminojë më shumë se 70% të rregullores federale të SHBA-se, nëse zgjidhet president. Trump, i cili ishte duke folur në një tubim në Nju Hampshire, fajësoi rregullat dhe ligjet se kishin mbytur biznesin por tha rregullat për sigurinë dhe mjedisin …

Më shumë