KRYEFAQJA » Tag Archives: Elvira Sivestjanjalka

Tag Archives: Elvira Sivestjanjalka

Mishi dhe bulmeti shqiptar drejt tregut ukrainas

Mishi dhe bulmeti shqiptar drejt tregut ukrainas

Produktet shqiptare me origjinë shtazore, përfshi edhe produktet e bulmetit, tashmë mund të eksportohen drejt Ukrainës. Kreu i Qendrës së Eksporteve Shqiptare, Alban Zusi, e konsideroi këtë si një arritje të rëndësishme, pasi prej 27 vitesh Ukraina e rendiste Shqipërinë si vend të rrezikshëm përsa u takon sëmundjeve veterinare. Zoti …

Më shumë