KRYEFAQJA » Tag Archives: ene nen presion

Tag Archives: ene nen presion

Nis e-inspektim

Nis e-inspektim

Brenda muajti qershor të gjitha inspektoriatet shtetërore dhe ato vendore, do të kryejnë inspektimet on- line, një mënyrë që synon shmangien e korrupsionit, por edhe rritjen e cilësisë së inspektimit. Inspektimet do të jenë pjesë e reformës e-inspektim, duke hequr dorë nga procesverbalet e inspektoreve me blloqe në duar. Inspektoriati …

Më shumë