KRYEFAQJA » Tag Archives: energjia-elektrike-vjedhje-cez-gjyq

Tag Archives: energjia-elektrike-vjedhje-cez-gjyq

Vjedhja e CEZ, merret në mbrojtje dëshmitari i akuzës

Absurdi le pa energji banorët në Vlorë

Policia e shtetit merr ne mbrojtje dëshmitarin “kyç” të çështjes “CEZ-DEA”. Ish juristi përgjegjës I OSHEE-së, për çështjet e arbitrazhit, pretendon se është kërcënuar me jetë. I shoqëruar nga punonjës të repartit Renea, dhe mbrotjes së dëshmitarëve, Romeo Karaj, u praqitit në orën e saktë për të dhënë dëshminë e …

Më shumë