KRYEFAQJA » Tag Archives: energjitika

Tag Archives: energjitika

“Unaza e Jugut të Shqipërisë” realiteti më i ri në sektorin e energjisë

“Unaza e Jugut të Shqipërisë” realiteti më i ri në sektorin e energjisë

Shqipëria ka përmbyllur me sukses të plotë, projektin e zgjerimit të rrjetin 110 kV të Jugut të Shqipërisë, duke përmirësuar rrënjësisht furnizimin me energji elektrike të zonave turistike të Rivierës shqiptare. Projekti, me një shtrirje mjaft të gjerë, i cili përfshin pjesën perëndimore dhe atë lindore të jugut të Shqipërisë, …

Më shumë