KRYEFAQJA » Tag Archives: enrico markezini

Tag Archives: enrico markezini

Premierë e “Flautit Magjik” në TKOB

Premierë e "Flautit Magjik" në TKOB

“Mbretëresha e Natës” interpretuar nga Maria Callas, është një nga kulminacionet interpretative të operas “Flauti Magjik”. Por kur sheh një cilësi të përafërt produksioni dhe vokale në skenën shqiptare, nuk mundesh veç të ndjesh një përmbushje shpirtërore. Premiera e “Flautit Magjik” ishte konceptuar nga regjisori Nikolin Gurakuqi si një martesë …

Më shumë