KRYEFAQJA » Tag Archives: “Eposi shqiptar i kreshnikëve”

Tag Archives: “Eposi shqiptar i kreshnikëve”

Eposi i Kreshnikëve prezantohet në Tiranë

Projekti “Eposi shqiptar i kreshnikëve” prej 15-vëllimesh me mbi 5-mijë faqe u prezantua në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë. Kjo dosje tashmë është rrumbullakosur dhe do të proçedohet për mbrojtje nga UNESCO si një vlerë e trashëgimisë jomateriale të njerëzimit. Projekti është financuar nga Qeveria e Kosovës dhe është mbështetur …

Më shumë