KRYEFAQJA » Tag Archives: Erdogan kërkesa BE-së në lidhje me çështjen e emigrantëve dhe procesin e pranimit të Turqisë në BE

Tag Archives: Erdogan kërkesa BE-së në lidhje me çështjen e emigrantëve dhe procesin e pranimit të Turqisë në BE

Erdogan kërkesa BE-së në lidhje me çështjen e emigrantëve dhe procesin e pranimit të Turqisë në BE

Udhëheheqesit e Bashkimit Evropian dhe kryeministri Turk vendosen ta shtyjnë samitin urgjent në Bruksel, pak pasi u mblodhën për bisedime, pasi shefi i qeverise turke paraqiti një propozim të ri lidhur me atë se si do të trajtohet cështja e emigrantëve. Ankaraja po bën përpjekje të hapë rrugën e zgjidhjes …

Më shumë