KRYEFAQJA » Tag Archives: Erhard Busek

Tag Archives: Erhard Busek

Kosovë, Veseli dhe Busek nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, ka takuar sot Erhard Busekun, drejtues i Fondacionit ERSTE nga Austria. Kryetari Veseli dhe Busek nënshkruan memorandumin e mirëkuptimit midis Kuvendit të Kosovës dhe Fondacionit ERSTE, për zbatimin në Kuvendin e Kosovës të Projektit “Punëtoritë për demokraci/Demos-ti”. Duke falënderuar Busek për …

Më shumë