KRYEFAQJA » Tag Archives: Ermir Agaci

Tag Archives: Ermir Agaci

TVSH: 32 stacione të reja të trasmetimeve dixhitale mbulojnë 70 % të popullatës

EBU vlerëson reformimin e TVSH

Proçesi i implementimit të projektit të dixhitalizimit të transmetimeve të TVSH po ecën me hapa të shpejtë, për të realizuar në kohë e me cilësinë më të lartë sjelljen pranë publikut të 12 kanaleve televizive si dhe për të ofruar mbështetjen e duhur për operatorët lokale. Drejtori i projektit të …

Më shumë