KRYEFAQJA » Tag Archives: etnografi

Tag Archives: etnografi

Java e trashëgimisë kulturore, fotografi të Ikonografisë Onufri ekspozohen në Lushnje

onufri, muzeu ne lushnje, muzeu historik lushnje, ekspozite, berat, lajme kulture, etnografi

Janë 40 fotografi të marra nga muzeu i Ikonografisë Onufri dhe muzeu Etnografik i Beratit që do të ekspozohen për një javë për artëdashësit lushnjarë. Ekspozita e Trashëgimisë kulturore me foto të kulturës sonë popullore që u çel në Lushnje, sipas kuratorëve, synon të ushqej konceptin e muzeve të levizshëm …

Më shumë