KRYEFAQJA » Tag Archives: “Evropa dhe Azia Qendrore”

Tag Archives: “Evropa dhe Azia Qendrore”

Banka Botërore vlerëson Partneritetin Publik Privat në Shqipëri

Shqipëria është përfshirë për herë të parë në raportin e bankës botërore “Standardet dhe Rregullat e Prokurimeve të Partneritetin Publik Privat 2017”. Në vlerësimin e 82 ekonomive botërore Shqipëria është pjesë e grupit “Evropa dhe Azia Qendrore”. Duke konsideruar të 82 ekonomitë e vlerësuara Shqipëria renditet në vendin e 14. …

Më shumë