KRYEFAQJA » Tag Archives: fabrikat e perpunimi

Tag Archives: fabrikat e perpunimi

Përpunuesit e peshkut kërkojnë rritjen e kuotave për eksport

Përpunuesit e peshkut kërkojnë rritjen e kuotave për eksport

Me rritjen e aktivitetit të përpunimit dhe konservimit të peshkut, ku aktualisht në tregun shqiptar operojnë 10 kompani, drejtues të këtyre ndërmarrjeve shprehen se kanë nevojë për hapësira më të mëdha eksporti për në vendet e bashkimit Europian, ndërsa kërkojnë rritjen e kuotave të eksportit të peshkut të përpunuar dhe …

Më shumë