KRYEFAQJA » Tag Archives: falas

Tag Archives: falas

Ndërhyrjet në zemër dhe dializa, tashmë falas dhe për personat e pasiguruar

Rreth 600 mijë të pasigurarit që kanë filluar të përiftojnë që prej muajit janar barna me rimbursim, janë gjithashtu përfitues edhe të 10 paketave shëndetësore që financohen nga Fondi i Sigurimeve shëndetësore në spitalet publike dhe private. Kështu një ndërhyrje koronare në zemër, apo një shërbim dialize në veshka, apo …

Më shumë

Basha premton energji dhe ujë falas

Basha premton energji dhe ujë falas

Afro tetë muaj nga mbajtja e zgjedhjeve të përgjithshme parlamentare në Shqipëri, kreu i opozitës Lulzim Basha ka nisur të formulojë premtimet konkrete për zgjedhësit shqiptarë. Gjatë një takimi anëtarët dhe mbështetësit e partisë së tij dhe opozitës në Memaliaj, zoti Basha tha se “Familjet në nevojë ekonomike në qeverisjen …

Më shumë

Shëndetësia falas, replika mes Ramës dhe Bashës

Shëndetësia falas, replika mes Ramës dhe Bashës

Shëndetësia vazhdon të jetë një nga temat më të debatuara mes maxhorancës së majtë dhe opozitës së djathtë. Kryeministri Edi Rama vazhdon të mbështesi fuqishëm projektin për një shëndetësi falas në Shqipëri. Sëbashku me Ministrin e Shëndetësisë, Ilir Beqaj, ata inspektuan të hënën Qëndrën Shëndetësore numër 10, një nga më …

Më shumë

Hap i rëndësishëm drejt shëndetësisë falas në Shqipëri

Hap i rëndësishëm drejt shëndetësisë falas në Shqipëri

Ministria e Shendetësisë ka hedhur një hap të rëndësishëm drejt shëndetësisë falas në Shqipëri. Duke filluar nga e mërkura, 27 janar, falë ligjit të ri “Për sigurimin e detyrueshëm të kujdesit shëndetësor në Republikën e Shqipërisë”,vizitat shëndetësore pranë mjekut të familjes, do të kryhen falas edhe për personat e pasiguruar. …

Më shumë