KRYEFAQJA » Tag Archives: FALEMINDERIT PËR MUZIKËN

Tag Archives: FALEMINDERIT PËR MUZIKËN

“FALEMINDERIT PËR MUZIKËN” – tribut ndaj kompozitorëve të filmit shqip

FALEMINDERIT PËR MUZIKËN nuk ka qënë thjesht një spektakël muzikor interpretuar nga orkestra Simfonike e RTSH por një moment reflektimi dhe falenderimi për dhjetëra kompozitorët shqiptare që filmit i kanë dhuruar gjuhën universale muzikën. Mirënjohje për ata që i kanë dhënë ngjyra dhe emocione ndër vite me kolonat zanore të …

Më shumë