KRYEFAQJA » Tag Archives: familja kryeministrore

Tag Archives: familja kryeministrore

Vazhdojnë polemikat për konçesionin e TVSH

Vazhdojnë polemikat për konçesionin e TVSH

Qeveria shqiptare vazhdon të këmbënguli në nevojën e partneritetin publik- privat për mbledhjen e Tatimit mbi Vlerën e Shtuar, pas kundërshtimeve veçanërisht nga ana e opozitës. “Sulmet që i bëhen janë skandaloze dhe të paargumentuara profesionalisht” tha zëvendësministrja e financave Irena Beqiri para mediave. “Nuk bëhet fjalë për asnjë lëshim …

Më shumë