KRYEFAQJA » Tag Archives: familjeve kujdestare

Tag Archives: familjeve kujdestare

Fëmijët jetimë jo më në qëndra rezidenciale,do dërgohen pranë familjeve kujdestare

Të bashkohet me motrat e vëllezërit e të jetoje sëbashku me prinderit në një shtëpi të madhe është endrra e 9 vjeçares dhe e shumë fëmijëve të tjerë që banojnë në shtëpinë e fëmijës ”Zyber Hallulli”. Pamundësia ekonomike e ka detyruar të atin ti strehoje fëmijët në qendrat rezidenciale të …

Më shumë