KRYEFAQJA » Tag Archives: fashion dizajn

Tag Archives: fashion dizajn

Bluwi, stilisti që përdor retë dhe ndërtesat për të plotësuar krijimet e tij (foto galeri)

shamekh, bluwi, stilist, krijime, fashion dizajn

Shamekh Bluwi, një arkitekt dhe ilustrator me origjinë nga Amani i Jordanisë, është bërë i njohur së fundmi për stilimet e tij tejet interesante. Ai krijon të prera letrash me figura vajzash, veshjet e të cilave marin dizenjon e çfarëdolloj gjëje që i vë nga pas. Stilimet e tij, përveç …

Më shumë