KRYEFAQJA » Tag Archives: fatmira ismalaj

Tag Archives: fatmira ismalaj

Dhuro gjak, shpëto jetë!

Dhuro gjak, shpeto jete

Për fëmijët dhe të rinjtë me talasemi, plotësimi i nevojave për gjak, mbetet sfidë e përditshme në një realitet të vështirë. Ndonëse fushatat e dhurimeve vullnetare zgjidhin krizat e momentit, ajo për të cilën ata kanë nevojë, është dhurimi vullnetar dhe periodik i një shoqërie të ndërgjegjësuar. Fatmira Ismaliaj, rreshtere …

Më shumë