KRYEFAQJA » Tag Archives: fatos reka

Tag Archives: fatos reka

Ambasadori Reka: Shqipëria nuk përzihet në punët e brendshme të Maqedonisë!

Ambasadori Reka: Shqipëria nuk përzihet në punët e brendshme të Maqedonisë!

Shqipëria nuk po përzihet në punët e brendshme të Maqedonisë dhe  deklarata/platforma e 7 Janarit është në përputhje me Marrëveshjen e Ohrit. Ky është qëndrimi i Tiranës zyrtare, i bërë i ditur nga Ambasadori i Shqipërisë në Shkup, Fatos Reka në takimin e thirrur nga zyrtarët e Ministrisë së Jashtme …

Më shumë