KRYEFAQJA » Tag Archives: favore seksuale

Tag Archives: favore seksuale

Video-skandali , Kushtetuesja administron provat ndaj Shukriut, tërhiqet për vendim

Ikën Xhelili, Dibra në zgjedhje

Pasi ka administruar të gjitha provat e palëve në gjykim, si video, urdhër arresti dhe argumentat gjyqësore, gjykata kushtetuese ka vendosur të tërhiqet për të marrë një vendim me rikthimin ose jo në detyrë të kreut të bashkisë së Dibrës, Shukri Xhelili. Kërkesa për nisjen e një gjykimi në kushtetuse …

Më shumë