KRYEFAQJA » Tag Archives: feckenshtajn

Tag Archives: feckenshtajn

Apeli për Maqedoninë: Të formohet qeveria me qëllim kthimin e vendit në rrugën e integrimeve europiane

Apeli për Maqedoninë: Të formohet qeveria me qëllim kthimin e vendit në rrugën e integrimeve europiane

Komisioneri Johanes Hahn dhe tre mediatorët e Parlamentit Europian për Maqedoninë, i djathti sllovak Eduard Kukan, liberali slloven Ivo Vajgl dhe socialdemokrati gjerman Knut Fleckenstein, përmes një deklarate të përbashkët për shtyp, bënë të ditur se zgjedhjet e 11 Dhjetorit në Maqedoni “përbëjnë një hap të rëndësishëm për tejkalimin e …

Më shumë