KRYEFAQJA » Tag Archives: Feim Ibraimi

Tag Archives: Feim Ibraimi

“Faleminderit për muzikën”, mbrëmje gala kushtuar muzikës së kinemasë shqiptare

faleminderit per muziken, rtsh, ndiq, live, 1 janar, 10 kompozitore

Për herë të parë, Radio Televizioni Shqiptar në bashkëpunim me orkestrën e RTSH, Arkivin Qëndror të Filmit dhe Qëndrën Kombëtare të Kinematografisë, po organizon një mbrëmje Gala, kushtuar një pjese thuajse të harruar të fondit të artë të muzikës shqiptare, siç është kolona zanore e filmit shqip. Qëllimi është jo …

Më shumë