KRYEFAQJA » Tag Archives: fejsbukur

Tag Archives: fejsbukur

Rama: “Qeveria po vendos rregull dhe shtet pas 25 vitesh anarki në sektorin e naftës”

Rama: "Qeveria po vendos rregull dhe shtet pas 25 vitesh anarki në sektorin e naftës"

Protesta e banorëve të Zharrëzës, ka qenë kryefjala e komunikimit javor të kryemnistrit Edi Rama nëpërmjet Fejsbukut. Ai dha sqarimet rreth zhvillimeve më të fundit lidhur me këtë çështje. “Qeveria e dëgjoi me vëmendje shqetësimin e tyre dhe angazhoi një ekspertizë dhe sipas tyre patjetër që lidhet me zonën, por …

Më shumë