KRYEFAQJA » Tag Archives: fëmijët dhe të rinjtë

Tag Archives: fëmijët dhe të rinjtë

Avokati i popullit thirrje bashkive për shërbime për personat me aftësi të kufizuara

Mungesa e investimeve në infrastrukturë për personat me aftësi të kufizuar çdo ditë e më shumë po bëhet një problem serioz për këtë kategori. Avokati i Popullit u është drejtuar kryetarëve të bashkive që të bëjnë të mundur aksesin në strehim, transport, arsimim, punësim dhe shërbime për personat me aftësi …

Më shumë