KRYEFAQJA » Tag Archives: fëmijët e policëve

Tag Archives: fëmijët e policëve

Ministria e Brendshme nisi fushatën e mbledhjes së donacioneve për fëmijët e policëve

Ministria e Brendshme, Tahiri, Deklarate, Partise Demokratike

Për 200 fëmijë të policëve të cilët kanë nevoja të veçanta shëndetësore, ministria e Brendshme nisi fushatën e mbledhjes së donacioneve në ndihmë të tyre. Me këtë rast ministri Saimir Tahiri u bëri thirrje të gjithë atyre që kanë mundësi të tregojnë solidaritet njerëzor dhe humanizëm në këto ditë të …

Më shumë