KRYEFAQJA » Tag Archives: fermeret. azhbr. granti japonez

Tag Archives: fermeret. azhbr. granti japonez

Panariti: Amnisti dhe masa lehtësuesve për fermerët debitorë ndjaj AZHBR

Panariti: Amnisti dhe masa lehetësuesve për fermerët debitorë ndjaj AZHBR

Ministria e Bujqësisë do t’i propozojë së afërmi Ministrisë së Financave aministi dhe masa lehtësuese për fermerët që janë debitorë ndaj Agjensisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural. Nga Fieri, ku po vizitonte një fermë blegtorale, ministri Edmond Panariti sqaroi se në vitin 2000 u bënë disa financime përmes grantit japonez, …

Më shumë