KRYEFAQJA » Tag Archives: Festivali i Kanës

Tag Archives: Festivali i Kanës

Filmi me temë varfërinë në Evropë, fiton Palmën e Artë në Festivalin e Kanës

Regjistori britanik Ken Loç u shpall fituesi i Palmës së Artë në Festivalin e Kanës për filmin e tij dramatik “Unë, Daniel Blejku”, me temë varfërinë që shkaktoi kriza në Evropë. Regjisori 80- vjeçar la pas në këtë garë konkurrentët gjermanë dhe amerikanë që pretendonin çmimin më të lartë të …

Më shumë