KRYEFAQJA » Tag Archives: figurën e shquar

Tag Archives: figurën e shquar

Durrës,Busti i Fan Nolit vendoset para kishës ortodokse Shën Asti dhe Apostull Pavli

Busti i Fan Nolit është vendosur përpara kishës ortodokse Shën Asti dhe Apostull Pavli në qytetin e Durrësit. Në një ceremoni jo shumë dinjitoze për figurën e shquar të kombit shqiptar, kanë marrë pjesë përfaqësues të pushtetit vendor, kishës Autoqefale Ortodokse si dhe përfaqësues të shoqatës “Foleja Kombëtare Shqiptare”. Kryetarja …

Më shumë