KRYEFAQJA » Tag Archives: firmosje kontrata

Tag Archives: firmosje kontrata

Baza Ajrore e Kuçovës-qendër e integruar për grumbullimin e produkteve bujqësore

20 milion dollaresh per 20 vitesh e ardhshme ne Berat

Baza Ajrore e Kuçovës do të ndryshojë destinacion. Ajo do të kthehet në një qendre multi-funksionale, për grumbullimin, seleksionimin, ambalazhimin, ruajtjen dhe tregtimin të frutave e perimeve të freskëta. Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Znj. Milva Ekonomi firmosi me sipërmarrësin e kompanisë “BOMIRA SHPK”, z. Ylli Aliaj, …

Më shumë