KRYEFAQJA » Tag Archives: firstwave

Tag Archives: firstwave

Vjen sërish Open Air Festival. 21 – 22 Maj 2016 në Liqenin Artificial Tiranë

firstwave, first wave festival, liqeni artificial, open air festival, bashkia tirane

Suksesi i edicionit të parë të Firstwave Festival 2015 motivoi organizatorët të mendojnë dhe për edicionin e dytë të këtij festivali duke synuar shndërrimin e tij në traditë. Në vitet paraardhëse dy destinacionet e organizimit të këtij festivali ishin plazhi i Kepit të Rodonit dhe Drimadhes. Gjithashtu ky festival u …

Më shumë