KRYEFAQJA » Tag Archives: fitosanitar

Tag Archives: fitosanitar

Gjermania mbështet krijimin e një laboratori rajonal analizash fito-sanitare në Ballkan

Gjermania mbështet krijimin e një laboratori rajonal analizash fito-sanitare në Ballkan

Gjermania do të mbështesë krijimin e një laboratori rajonal analizash  fito-sanitare të produkteve bujqësore dhe blegtorale që do të mbulojë të githa vendet e Ballkanit Perëndimor. Ky laborator do të asistohet nga një laborator gjerman reference, me qëllim shmangien e vonesave dhe kontestimeve mbi pastërtinë e produkteve bujqësore në pikat …

Më shumë