KRYEFAQJA » Tag Archives: fleckenshtajn

Tag Archives: fleckenshtajn

Fleckenstein përsërit: Zgjedhjet sipas standarteve dhe zbatim i Reformës në Drejtësi çojnë në hapjen e negociatave me BE

Fleckenstein përsërit: Zgjedhjet sipas standarteve dhe zbatim i Reformës në Drejtësi çojnë në hapjen e negociatave me BE

Raportuesi për Shqipërinë në Parlamentin Europian Knut Fleckenstein, ka përsëritur se nëse zgjedhjen e përgjithshme të 18 qershorti  mbahen sipas standarteve europiane dhe nëse ka një zbatim të mirë fillestar të Reformës në Drejtësi, atëherë PE do të procedojë me nisjen e negociatave mes BE dhe Shqipërisë. Deklaratën e tij zoti Fleckenstein e …

Më shumë

PE miraton rezolutën për Shqipërinë, me thirrjen për Reformë në Drejtësi, luftë krimit e korrupsionit, zgjedhje të lira e të ndershme

PE miraton rezolutën për Shqipërinë, me thirrjen për Reformë në Drejtësi, luftë krimit e korrupsionit, zgjedhje të lira e të ndershme

Me 546 vota pro, 85 kundër dhe 62 abstenim, Parlamenti Europian miratoi rezolutën për Shqipërinë. Eurodeputetët mirëpresin progresin e Shqipërisë mbi reformat në lidhje me BE-në, por rezoluta “vëren se zbatimi i besueshëm i Reformës në Drejtësi, përparimi i mirë në luftën kundër krimit dhe korrupsionit, si dhe mbajtja e …

Më shumë