KRYEFAQJA » Tag Archives: Flekenshtain

Tag Archives: Flekenshtain

PE debati për Shqipërinë: Luftë kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit në nivele të larta

PE debati për Shqipërinë: Luftë kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit në nivele të larta

Komiteti i Jashtëm i Parlamentit Europian nisi të hënën pasdite debatin për zhvillimet në Shqipëri, Mal të Zi, Bosnje e Maqedoni, përpara votimit të draft-rezolutave specifike për këto vende, pasditen e së martës. Raportuesi për Shqipërinë Knut Fleckenstein kujtoi fillimisht se raporti i tij “mbështet çeljen e negociatave të anëtarësimit …

Më shumë

Flekenshtain:Pasoja institucionale me BE nëse nuk arrihet shumica për reformën në drejtësi

Fleckenstein: Do të kërkoj hapjen e negociatve të anëtarësimit të Shqipërisë në BE

Komisioni europian do t’i propozoje Këshillit që t’i fillojë sa më shpejt bisedimet e anëtarësimit për Shqipërinë në rast të miratimit të reformës në drejtësi. Eurodeputeti Flekenshtain ka paralajmëruar pasojat institucionale me BE nëse nuk arrihet shumica për këtë reformë sot. Flekenstein u shpreh se nëse komisioni do t’i propozojë …

Më shumë

Flekenshtain kërkon raport të posaçëm për Shqipërinë

PE për Shqipërinë: Kryeni Reformën në Drejtësi dhe mbani zgjedhje të lira më 18 qershor

Reporteri për Shqipërinë Knut Flekenshtain ka përfshirë në raportin e tij të përvitshëm nxitjen e Komisionit Europian që të hartojë një raport të posaçëm për Parlamentin dhe Këshillin Europian sapo Shqipëria të paraqese përparimin e mjaftueshëm në reformën në drejtësi. Në konkluzionet e raportit të siguruara nga televizioni publik, të …

Më shumë