KRYEFAQJA » Tag Archives: Flekeshtain

Tag Archives: Flekeshtain

Fleckenstein për TVSH: “Vettingu i vetmi kusht për integrimin”

Nuk janë 7 prioritete por vetëm një kusht për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian. I këtij qëndrimi është edhe raportuesi për Shqipërinë Fleckenstein i cili në një intervistë për TVSH vlerësoi ecurinë e Shqipërisë në rrugën Europiane. “Besoj se është shumë e qartë, dhe e dëgjuat edhe nga Kancelarja …

Më shumë