KRYEFAQJA » Tag Archives: flota e peshkimi

Tag Archives: flota e peshkimi

Shqipëria dhe FAO marrëveshje për të luftuar peshkimin e paligjshëm

Shqipëria dhe FAO marrëveshje për të luftuar peshkimin e paligjshëm

Shqipëria dhe FAO,  (Organizata e Ushqimit dhe Bujqësisë e Kombeve të Bashkuara) kanë nënshkruar të hënën në Tiranë një marrëveshje  për të luftuar peshkimin e paligjshëm. Më hollësisht marrëveshja e FAO-s “Port State Measures (PSMA)” është të parandalojë, zbulojë dhe eliminojë peshkimin ilegal duke mos lejuar anijet e peshkimit të …

Më shumë