KRYEFAQJA » Tag Archives: fondacioni heritage

Tag Archives: fondacioni heritage

PD : “Heritage Foundation” dëshmon se ekonomia shqiptare ka pësuar regres vitet e fundit

PD : "Heritage Foundation" dëshmon se ekonomia shqiptare ka pësuar regres vitet e fundit

PD e opozitës shprehu shqetësimin se ekonomia e vendit po shënon rënie. Një prej një prej ekspertëve të saj të ekonomisë Besart Kadia, tha se raporti i fundit i “Heritage Foundation” dëshmon se ekonomia shqiptare ka pësuar regres vitet e fundit. “Si pasojë e paaftësisë dhe korrupsionit të Qeverisë, vendi …

Më shumë