KRYEFAQJA » Tag Archives: Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë

Tag Archives: Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë

Integrimi në BE, Dobrushi: Mediat i lënë qytetarët pa informuar

Integrimi në BE, Dobrushi: Mediat i lënë qytetarët pa informuar

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë ka prezantuar sot një studim për paraqitjen e çështjeve të integrimit europian në median e shkruar shqiptare. Sipas kreut të këtij fondacioni, Andi Dobrushi mediat sjellin një raportim të thatë dhe pa debat konstruktiv duke i lënë qytetarët të painformuar. Sipas Dobrushit sot në …

Më shumë