KRYEFAQJA » Tag Archives: fondi i garancise kombetare

Tag Archives: fondi i garancise kombetare

Rama: Qeveria do të aplikojë paketën prej 300 milionë euro për fshatin

Gjermania mbështet krijimin e një laboratori rajonal analizash fito-sanitare në Ballkan

Pavarësisht sulmeve dhe akuzave të opozitës se qeveria socialiste nuk ka mbajtur premtimet për fermerët shqiptarë, kryeministri Edi Rama kërkon të provojë të kundërtën. Në bashkëbisedim me fermerët në Dvoran të Korçës, kryeministri Rama tha se qeveria do të aplikojë paketën me të madhe financiare të 25 viteve për fshatin, …

Më shumë