KRYEFAQJA » Tag Archives: force

Tag Archives: force

Përkrahës të PD, shoqërisë civile dhe biznesit demonstrojnë forcë

Përkrahës të PD, shoqërisë civile dhe biznesit demonstrojnë forcë

Deputetë të PD, përkrahës të saj, anëtarë të shoqërisë civile dhe beznesmenë ndërmorën të hënën një aksion të dyfishtë. Fillimisht ata goditën Bashkinë me vezë e portokalle në shenjë proteste për rritjen deri në 10 herë të taksave vendore për disa biznese të miratuara prej saj në fund të dhjetorit. “Protesta …

Më shumë